Sveiciens visiem! Kādas jums domas par Dance show radio Skonto plus? Manuprāt, skan pat ļoti labi!
klausītājs @ ceturtdien, 2024. gada 30. maijā 18:50
Kurās dienās un cikos viņš iet?
Dext @ ceturtdien, 2024. gada 30. maijā 23:05
Tiem trīs cilvēkiem, kas šo staciju klausās, gan jau patiks...
marss @ piektdien, 2024. gada 31. maijā 12:47
Es, savukārt, gaidu Disco 90's Eurodance. Tiek solīts, ka drīz būs būs un tā arī nekas neliecina, ka drīzumā būs.
Jānis @ sestdien, 2024. gada 1. jūnijā 18:54
Jāni, šo trešdien būs īpaša epizode :) Sākums 19:00
P.S. Maars, kaut kur es tev piekrītu!
TOPruslan @ pirmdien, 2024. gada 3. jūnijā 11:00
Katru trešdienu 19:00 Skonto+
to Dext @ pirmdien, 2024. gada 3. jūnijā 11:01
Finita la comedia... nebūs vairs triju cilvēku mīļākās programmas
ss @ ceturtdien, 2024. gada 13. jūnijā 09:51
Jā, diemžēl nolēmu šo neturpināt Skonto+! Ir arī citi varianti. Tagad mēs domājam. Pienāks laiks un viss būs vēl labāk!
TOPruslan @ sestdien, 2024. gada 15. jūnijā 15:21
Vienīgā deju radiostacija tagad ir Mix FM. Varējāt tur taisīt divus dance šovus kā bija vecajā TOPradio. Trešdienās Russian Dance un Ceturdienās Disco 90' Eurodance. Piekdienās un sestdienas ar var kādu miksu ielikt. Neredzu problēmu. Vajag tikai runāt ar radio vadību un programmu direktoru.
Jānis @ svētdien, 2024. gada 16. jūnijā 16:38
tiesi tā MIXFM ir labakais un visreālakais
edissss @ svētdien, 2024. gada 16. jūnijā 18:33
Varbūt tā būtu laba ideja, taču šī radio īpašniekam ir citas idejas. Ambiciozāks par citiem. Tāpēc gaidīsim citus variantus. Paldies par jūsu uzmanību !
TOPruslan @ pirmdien, 2024. gada 17. jūnijā 11:56
Piedod, bet laikam eurodance šodien nav baisi aktuāls. Dažkārt, nostaļģijas dzīts, uzslēdzu ceturtdienas vakarā Topradio, bet nu neko. Dzīve turpinās. Jākrutjī jaunas idejas. Protams, FM nav īsti vairs modē...
marss @ pirmdien, 2024. gada 17. jūnijā 13:38
Vēl jau var mēģināt vienoties ar SWH+, Retro FM vai Avtoradio.
Jēkabs @ pirmdien, 2024. gada 17. jūnijā 15:21
Tas, Ruslan nozīmē tikai to , ka MIXFM ir pilnīgi pašpietiekami.>
edissss @ pirmdien, 2024. gada 17. jūnijā 17:05
Nu nesteigsimies. Radio tirgu vada tirgotāji. Un tā ir liela problēma! Nav vairs tādu entuziastu kā es, Uģis, Zigmārs. Es domāju lielos spēlētājus. Saskaņā ar jaunākajiem datiem TOP samazinās. Tas ir neizbēgami. MIX FM ir robots ar ambīcijām. Visiem tas drīz apniks. Reitings nepaaugstināsies.
Klausītāju skaits samazinājās no 89% līdz 63% no kopējā skaita. Tā ir katastrofa. Radio biedē cilvēkus ar savām ziņām. Ja tā turpināsies, labāk pat nesākt neko darīt. TOP bija spēcīga radiostacija, un tā varētu būt arī turpmāk. Bet kad sākās politika un sākās neitrāla statusa zaudēšana. Kļuva skaidrs, ka būs kāds “Par” un kāds “Pret”. Un šādu cilvēku skaits pieaugs ar katru dienu. Rezultāts ir to cilvēku zaudējums, kuri klausījās neatkarīgi no viņu pozīcijas politikā. ES atkārtoju! Es vienmēr esmu par cilvēkiem un viņu labo garastāvokli pirmām kārtām. Un šajā gadījumā ir jāaizmirst politiskie uzskati. Tikai labs garastāvoklis un tas mūs visus vienoja. Man ir vienalga, ko viņi saka vai kurš smejas. Es joprojām kaut ko izdomāšu, un tas ir paredzēts tikai cilvēkiem, kuriem patīk laba mūzika un garastāvoklis.
TOPruslan @ piektdien, 2024. gada 21. jūnijā 16:59
TOPRuslan drīz Polina Kuzmina atgriežas Mix fm ēterā ar rīta šovu. Kāds vēl te robots. Būs arī dzīvais ēters + super deju mūzika.
Jānis @ piektdien, 2024. gada 21. jūnijā 18:12
Ja ir kāds robots - tas ir EHR !
Ziņas ir vajadzīgas, un minimālā apmērā, ja nav ziņu, tad ir Kristīgais vai TOP radio. MIX FM tapat bus spēcīgākie, jo viņiem ir super maz reklāmu!!! EHR progresīvi degradējošās reklāmas smird!!!
to Ruslan @ piektdien, 2024. gada 21. jūnijā 19:16
Es brīnos kāpēc Mix FM raida no Āgenskalna ar tik zemu jaudu?!. Pēc ITU datiem 102,7 ir koordinēts ar vairāk nekā 20 kW ERP jaudu, bet raida ar tikai 2,754 kW. Laikam mūsu VASES jau neatļauj ar lielāku jaudu raidīt.
Jānis @ sestdien, 2024. gada 22. jūnijā 10:54
Vases joprojām ņirgājās par radio entuziastiem....
marss @ svētdien, 2024. gada 14. jūlijā 16:00
Agrāk kad Mix FM raidīja no LVRTC,tad jauda bija iespaidīga, varēja uztvert līdz pat Valmierai,bet kad šamējie pārgāja uz Āģīti,jauda samazinājās.Tas pats arī bija ar Baltkoma rādio.
Lauris @ otrdien, 2024. gada 16. jūlijā 19:11
Labdien, dzīvie cilvēki! Piedāvāju savā telegram kanālā atbrīvoties no ļarvām, lāstiem un kārpām. Pirmajiem 10 attālināta atbrīvošanano kārpām būs bez maksas jeb bez enerģijas apmaiņas. Pasteidzieties! Pieslēdzoties īsi jāizstāsta, kur kārpa atrodas un tad veiksim kolektīvo rituālu.
https://t.me/kreslas_zona