Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

EHR reklāmu terors

Kaut kā nebij laika, bet tagad sanāca brīvs brītiņš, gribēju pacepties.
Jau kādu laiku piefiksēju, ka EHR programmas (kas FM), ir reāli pārbāztas ar reklāmām, aptuveni divas dziesmas un 10 reklāmas. Tā kā diendienā klausos piecinieku, vai kaut ko no ārzemju piedāvājuma, baigi griež ausīs, sēdot auto. Es visu ļoti labi saprotu, nauda vajadzīga tīkla uzturēšanai un tā kaut kā. Drīzāk jautājums - kā reklāmu devēji nesaprot, ka viņi maksā par neko, jo tie kuri jau ir pieraduši, viņiem tas viss ir kā fons. Protams, garākos braucienos izmantoju aplikāciju, kas atskaņo EHR interneta streamus, kur reklāmu praktiski nav. Bet tomēr, cik ilgi tauta izturēs to vājprātu, kas tur valda?
marss @ svētdien, 2024. gada 7. aprīlī 11:47
Neiztures . Pāries uz Mixfm vai sliktaka gadijuma uz Topradio. Tas ir progressive bullshit, visi sie eletrofosilie auto atkritumi, kuriem nav nakotnes!!!!
Ella @ svētdien, 2024. gada 7. aprīlī 17:16
Tas tak sen zināms faks, EHR pilns ar reklāmām. Ja Hiphopa radio iegūs jauno Rīgas frekvenci, varēs visi klausīties reklāmas vien.
Jēkabs @ pirmdien, 2024. gada 8. aprīlī 11:46
Piekrītu - Latviešu Hiti arī nav klausāmi vairs. 2 dziesmas - 5-7 reklāmas. Un pat starp-"dziesmas" nobrendotas ar visādiem "Pareizs laiks kopā ar Ryanair" utt.
Janka @ pirmdien, 2024. gada 8. aprīlī 11:48
Nu jau ar baltu skaudību atminos EHR relaunch (no Super FM), un toreiz pats Uģis teica - reklāmas tikai 20. un 40. minūtē stundai, un tā pa lielam arī bija.
Janka @ pirmdien, 2024. gada 8. aprīlī 11:49
Nu reāli ir pa traku. Cerams auditorija novērtēs, un meklēs citas stacijas, jo šito izturēt nav iespējams. Labā ziņa, mums ir attīstīts mobīlais internets, un lai tā EHR mēdiju grupa ps taisni...
marss @ pirmdien, 2024. gada 8. aprīlī 12:10
Uzbūru tādu ainiņu. Atnāk reklāmdevēji pie EHR grupas, un saka, ka vajadzētu reklamēt biežāk. EHR grupa saka, davai pēc katras otrās dziesmas. Viens no reklāmdevējiem prasa, a klausītājiem neapniks? Uz ko saņem atbildi, pofig, tie kas mūs klausās, tie izturēs visu! Reklāmdevēji sajūsmā lauž krēslus un kliedz, aizveraties un ņemat mūsu naudu! Fonā pārējās radio staciju grupas nervozi smēķē stūrī un prasa viens otram - a tā arī varēja?
marss @ ceturtdien, 2024. gada 11. aprīlī 13:05
Es piemēram EHR īpaši neklausos, vairāk esmu pārgājis uz Toprādio 100,9 tur vismaz mazāk runas bet vairāk dziesmas skan.Tik cik reizēm pa vidu nolasa laika ziņas,bet tas netraucē.
Lauris @ ceturtdien, 2024. gada 11. aprīlī 14:32
Klausieties Mix FM 102,7. Tur reklāmas ir minimālas.
Jānis @ ceturtdien, 2024. gada 11. aprīlī 21:43
Vienīgi Toprādio 100,9 nerāda RDS jau kādu laiku
Lauris @ piektdien, 2024. gada 3. maijā 19:13
Klausos MixFm pirmo reizi (neesmu rīdzinieks ) un domāju - kaut ko man tas atgādina, sen jau internetā man bijā no favorītiem igauņu DFM ar saknēm no Krievijas, paklausiju formātu bļin viss tas pats gan mixi ,gan slogans " Dance radio" tikai nomainīts DFM uz MixFm un vietēja reklāma )))
Alex @ pirmdien, 2024. gada 6. maijā 12:00
ES ESMU EKSTĀZĒ NO EHR GRUPAS RADIOSTAC, UN VISU MŪŽU KLAUSĪŠOS RELAX FM
00
magma @ otrdien, 2024. gada 29. oktobrī 09:46
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums